Assalamualaikum W.B.T

Blog ini banyak berkisarkan tentang kisah di tadika dan juga diselitkan serba sedikit cerita tentang perkara lain sebagai penambah perisa. Kepada ibu bapa yang ingin tahu apakah rutin harian kami di tadika bolehlah mengikuti blog ini. Sebarang berita terkini seperti tarikh peperiksaan, tarikh cuti dan sebagainya akan dikemaskini dari masa ke semasa. Selamat membaca buat semua.

Tuesday, May 10, 2011

HARI KEDUA PEPERIKSAAN

Pagi tadi cuaca tak begitu panas.....mendung tapi tak hujan.....menjelang pukul 9.30 pagi baru kelihatan matahari memancar.....




Gambar ni diambil pada pukul 8.40 pagi.....lepas kunci pagar......


Masuk kelas murid-murid diarahkan duduk diam dan keluarkan alatulis.....peperiksaan bermula pukul 8.45 pagi hingga 9.45 pagi......



6 Ilmu....matapelajaran Matematik.......Adam siap tutup dengan kotak pensel warna kertas periksanya....tak nak kawan tiru.......suasana dalam kelas masa ni macam bunyi lebah tengah buat sarang......macam langau pun ada.....bunyi suara budak-budak tu mengira.....banyak tu....berbuih-buih mulut......"aduh penat la teacher.....banyaknye nak kira ni"....."alah bukannya susah...tak lebih 30 pun"......

Lepas tu saya pegi jenguk kelas kat atas pulak.......



Tengah dengar penerangan dari teacher za.....lapar ke Afif makan pensel tu.....



Mata pelajaran Sains 5 Amal.....Si Ainy sempat lagi buat isyarat PEACE tu.....



5 Taqwa mata pelajaran Bahasa Inggeris.....tengok tu si Syafia Jasmine.....khusyuk mengaler sampai terbaring......



Siti Aisyah yang kidal.....macam anak dara saya yang no. 2 tu......

Ada lagi 1 hari peperiksaan bertulis.....esok ada 2 subject lagi setiap kelas......hari Khamis ujian lisan Hafazan & Doa......






No comments:

Post a Comment

Post a Comment